Skip to content Skip to footer
0 items - 0,00€ 0
0 items - 0,00€ 0

Despeses d’enviament:

Les despeses d’enviament es sumaran al preu dels productes i serà cobrat  juntament amb la comanda, de manera que el client no haurà d’abonar quantitat cap quan el rebi. L’import és de 3,50 € (IVA inclòs) i serà gratuït per compres de més de 20,00 €.

Terminis de lliurament:

Segons disponibilitat, el termini de lliurament és de 2-6 dies laborables per a enviaments a Espanya.  Els terminis de lliurament poden veure alterats per festius o vigílies de festiu. No es realitzaran lliuraments els dissabtes i diumenges, ni els dies festius. 

Condicions d’enviament:

Per evitar qualsevol error en els enviaments, és imprescindible que a l’hora de fer la seva comanda, indiqui correctament al formulari totes les dades requerides.

Devolucions:

Les comandes es consideren entregades amb la signatura de l’albarà de lliurament. És responsabilitat del destinatari verificar la integritat de l’embalatge i documentar en l’albarà de lliurament de l’agència de transport qualsevol inconformitat o desperfecte. Si a l’obrir la comanda els productes servits no complissin amb l’acordat en la comanda o existís alguna incidència  es reemplaçaria el producte no conforme. Per a això ha de comunicar fefaentment abans de 12 h. des de la recepció de la comanda la seva disconformitat, exposant clarament i detalladament els motius de la no conformitat, a el telèfon 665 77 33 77 o si ho prefereix, enviant un missatge de correu, acompanyat d’una fotografia, al compte de correu electrònic beedraps@beedraps.cat. Haurà fer-nos arribar la comanda i la substituirem, assumint les despeses de l’enviament per vostè realitzat.

© Bee Draps 2021 tots els drets reservats